Organix

Sorteer op:

Verwen je haar en lijf met al het goede uit de natuur

 

Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets is OGX dé shampoo van de sterren in Amerika!Anne Hathaway

Altijd de juiste variant

OGX is ideaal voor gezond haar dat gezond moet blijven of voor bijvoorbeeld droog en beschadigd haar dat extra verzorging nodig heeft. Met OGX geef je je haar meer volume, meer krul, meer stevigheid, meer glans of juist extra zachtheid. En natuurlijk hebben we ook diverse handige stylingsproducten! Hier vind je het complete overzicht van alle varianten (of klik hier voor het handige minigidsje met alle producten).

Pure wellness

Geniet met OGX keer op keer van een weldadige wellnessbeleving onder de douche. De romige en verzorgende formules komen rechtstreeks uit de natuur. Elke serie heeft bovendien zijn eigen heerlijke geur.

Duurzaam en verantwoord

De stijlvolle verpakkingen worden vervaardigd van gerecyclede materialen. De teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten. Niet voor niets verdienen deze verpakkingen van ook het Earth Friendly Environmental Packaging logo.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x