Plante System

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

Wat is PLANTE SYSTEM?

PLANTE SYSTEM is de nieuwste huidverzorgingtrend op basis van zuiver plantaardige ingrediënten die in samenwerking met dermatologen is ontwikkeld.
Alle PLANTE SYSTEM producten zijn dermatologisch getest, vrij van proteïnen, hypoallergeen, niet comedogeen, dierproefvrij, bevatten uitsluitend plantaardige geurstoffen en worden perfect getolereerd.

Wat maakt PLANTE SYSTEM zo bijzonder?

Het unieke van de PLANTE SYSTEM huidverzorginglijn is de basis. Elk product bevat namelijk het plantaardig complex P.E.S.® dat door de specifieke extractie methode (P.E.S.® = Pure Extract System) zonder oplosmiddelen, integraal uit de plant gehaald is zonder deze in zuiverheid aan te tasten. Het plantaardig complex P.E.S.®  bevat de drie zuivere plantaardige extracten (Groene Thee, Olijfboom en Duindoorn) waarvan de eigenschappen volledig bewaard zijn gebleven en als zodanig integraal aan de huid kunnen worden overgedragen. Alleen de plantenextracten die door middel van de superkritische CO2 extractie methode verkregen worden zijn 100% vrij van oplosmiddelen en verontreinigingen. Bovendien is het verkregen plantaardige extract gegarandeerd vrij van proteïnen welke veelal verantwoordelijk zijn voor allergieën. Dit alles resulteert in een hoogwaardig hypoallergeen plantaardig huidverzorgingassortiment dat onder de merknaam PLANTE SYSTEM voor u in zorgvuldig geselecteerde winkels ligt.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x