Zarqa

Sorteer op:

Geen producten gevonden...
Zarqa

Dode Zee1.pngZARQA natuurlijk zuiver en zacht ZARQA geeft je huid wat het nodig heeftzonder deze onnodig te belasten met parfum, conservering en andere synthetische toevoegingen. ZARQA is 25 jaar geleden ontstaan vanuit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee kuren voor de probleemhuid. De Dode Zee is zonder meer ’s werelds rijkste bron van mineralen. Deze ligt op circa 400 meter beneden de zeespiegel in de woestijn en wordt gevoed door onderaardse minerale bronnen. Al jaren werken onderzoekers en dermatologen van ZARQA aan een continue verbetering van de behandeling van huidproblemen op basis van de effectieve en bewezen werking van pure Dode Zeemineralen, zuivere plantenextracten en oliën.

 

De nieuwe ZARQA; nu nog milder en natuurlijker.

ZARQA heeft haar formule vernieuwd én is daardoor nu nog milder en natuurlijker. De ZARQA producten zijn probleemoplossend en geven je huid wat het nodig heeft zonder deze onnodig te belasten met parfum, conservering en andere synthetische toevoegingen. Bovendien zijn de verpakkingen en tubes zo ontwikkeld, dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven zonder dat onnodige irriterende conservering hoeft te worden toegevoegd.

 

Nog milder zonder conservering

De twee belangrijkste allergieën als gevolg van gebruik van huidverzorging zijn parfum en conservering. Daarnaast kunnen veel andere synthetische ingrediënten als paraffine, kleurstoffen en parabenen allergische reacties oproepen. ZARQA kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. Daarom wordt er geen parfum of onnodige conservering gebruikt en zijn de producten zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om de kans op allergie te minimaliseren.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x