Terug naar overzicht

Pharma Nord B-Daddy (voor vruchtbaarheid van de man)

Merk:
Inhoud:
60 st
Levertijd:
24 uur
€34,95 €26,95
Aantal:

Omschrijving

Lees voor het gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing.

Pharma Nord heeft een product ontwikkelt wat bijdraagt aan een normale productie van het sperma.

Dit product draagt dus bij aan de vruchtbaarheid van de man.

Het percentage dat problemen heeft met het krijgen van kinderne is hoger dan je zou denken. Dit komt vooral omdat er nog steeds een taboe over heerst. Maar een klein percentage komt er eerlijk voor uit.

Vaak kan je er zelf weinig aan doen. Het zit in de genen maar in sommige gevallen kan het ook komen door slechte eetgewoontes,roken,enz.

Uiteraard is het aanpassen van je leefgewoontes het eerste wat je zelf aan kan passen (is uiteraard ook goed voor vele andere doelen).

Pharma Nord heeft een product ontwikkelt wat je zonder recept kan verkrijgen.

Hoe het werkt lees je hieronder. Het informatie van de website van B-daddy.

B-Daddy
voor de productie van normale,
gezonde spermacellenOngeveer 1 op de 5 stellen blijft ongewild kinderloos. Vooral vrouwen hebben dan het gevoel dat hun biologische klok steeds harder begint te tikken.

Onder normale omstandigheden zou een vrouw, bij 8 op de 10 stellen, met een kinderwens binnen een jaar zwanger raken. Als dit na een jaar nog niet gebeurd is spreekt men van ongewenst kinderloos.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op ongewenste kinderloosheid. Onderzoek laat zien dat een lage spermakwaliteit daar één van de belangrijkste van is. Het is een factor die op steeds jongere leeftijd voor lijkt te komen.

B-Daddy bevat Q10 en SelenoPrecise, een gepatenteerde stof die de aanmaak van normale, gezonde spermacellen stimuleert en bovendien het DNA in de zaadcel beschermt.

De spermacel moet in vergelijking met zijn grootte een zeer lange weg afleggen. Hij heeft zeer veel energie nodig om deze lange reis goed te volbrengen. De feitelijke bevruchting vindt plaats als de zaadcel van de man de eicel van de vrouw binnendringt. In dit wonderlijke moment worden de genen van man en vrouw bij elkaar gebracht en ontstaat nieuw leven.

B-Daddy is een nuttig hulpmiddel om de man te helpen zijn deel van de bevruchting goed te laten verlopen zodat de vrouw zwanger kan worden.Adviezen:

Advies voor kinderloze stellenLeefstijl factoren en het milieu zijn zelden een directe oorzaak van onvruchtbaarheid. Toch kunnen ze bijdragen aan het probleem en moeten daarom meegenomen worden in het zoeken naar een verhoogde kans om zwanger te worden.

Stop met roken - ook passief
Roken verlaagt de kans op het krijgen van kinderen, ongeacht of je man of vrouw bent. Roken heeft een negatieve invloed op de vrouwelijke geslachtsorganen en de ovulatie. Hierdoor wordt het erg moeilijk voor een eicel om zich in te nestelen. In het sperma van rokers wordt veel meer DNA schade aangetroffen dan in dat van niet rokers. De kans om een goede bevruchting te krijgen neemt zo af.

Eet gezond en gevarieerd voor een stabiele bloedsuiker
Een dieet met veel suiker en koolhydraten leidt vaak tot een verhoogde aanmaak van het hormoon insuline. Als de insuline waarden in het bloed regelmatig hoog zijn gaan de eileiders mannelijke hormonen aanmaken (androgenen). Dit beïnvloedt de hormoonbalans en de ovulatie.

Streef naar een gezond gewicht
Zowel onder- als overgewicht bij de man zorgen statistisch gezien voor een lagere kwaliteit sperma. Bij overgewicht blijkt dat vetcellen een voorloper van het vrouwelijke hormoon oestrogeen produceren. Bovendien geeft extra vet rond het kruis een verhoogde temperatuur in de testikels. Zorg ook voor ruim zittende (onder)broeken.
Vrouwen met overgewicht blijken vaak moeilijker zwanger te kunnen worden door hormonale oorzaken.

Voorkom onnodige chemicaliën
Veel stoffen in onze omgeving hebben een negatief effect op onze hormonale balans. Diverse onderzoeken laten zien dat veel van deze stoffen een invloed hebben op de hormonale balans en de kwaliteit van sperma. De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) adviseert om zorgvuldig de instructies van gebruik en dosering te volgen voor wasmiddelen en cosmetische producten. Koop producten die niet milieu belastend zijn. Deze geven ook een mindere belasting op uw lichaam.

Voorkom onnodig medicijngebruik
Sommige geneesmiddelen hebben bijwerkingen die de kans verminderen om zwanger te worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij middelen tegen hoofdpijn, anti-depressiva en sommige middelen voor de behandeling van erectie stoornissen. Stop niet op eigen initiatief met medicijnen, maar overleg eerst met arts of apotheker.

Voorkom stress
Stress heeft invloed op de hormonale balans, het zenuw- en immuunsysteem en de voedingsbalans. Een goede balans van lichaam en geest is nodig voor een succesvolle bevruchting en de verzorging van de baby.

Steekwoorden

DrogistDrogist.nl markeerde dit product met de volgende steekwoorden:

zwanger worden vruchtbaarheid man 5709976188303 

© 2009 DrogistDrogist|Sitemap|Realisatie WebNL