Verzenden & retourneren

Leveringen

Je bestelling wordt bij je thuis bezorgd door Postnl.
Verzending binnen Nederland is GRATIS vanaf een besteding van € 100,-
Bij bestellingen onder een orderwaarde van € 100,-  brengen we voor de verzending een bijdrage in de kosten in rekening van € 3,95 binnen Nederland.

Retourneren = GRATIS

Uiteraard is het bij Drogistdrogist.nl mogelijk om bestelde artikelen te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling en is GRATIS indien de bestelling vanuit Nederland geretourneerd wordt naar Drogistdrogist.nl

We verzoeken je vriendelijk om het retourpakket te voorzien van een factuur/pakbon (voorzie de pakbon ook van uw IBAN-nummer zodat wij eventuele retourbedragen snel kunnen verwerken) om zo de retour ook aan uw bestelling te kunnen koppelen. Vermeld het onderstaande adres duidelijk op het te retourneren pakketje en lever het in bij een Postnl postkantoor of een Postnl postagentschap.

Ons adres:

Drogistdrogist.nl
Sloblaan 1a
4231AA Meerkerk

De kosten van het retourzenden worden achteraf op uw rekening terug gestort.
Zodra je hebt aangegeven een bestelling, of een deel daarvan te retourneren, zullen we er voor zorgen dat het aankoopbedrag van de te retourneren goederen, inclusief de verzendkosten (wanneer de complete bestelling geretourneerd wordt) binnen 14 dagen is bijgeschreven op je bankrekening. Heb je gekozen voor achteraf betaling van je bestelling? Dan zullen we er voor zorgen dat het aankoopbedrag van de te retourneren goederen, inclusief de verzendkosten (wanneer de complete bestelling geretourneerd wordt) binnen 14 dagen door Afterpay ongedaan wordt gemaakt op digitale acceptgiro die je van hen hebt ontvangen. Dit alles nadat wij de producten retour hebben ontvangen.

LET WEL: Indien je een product door je eigen toedoen beschadigd hebt en geretourneerd hebt zullen we de kosten daarvoor bij je in rekening brengen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x